Kokeile kuukausi maksutta

Yksi kiinteistökauppa siivitti kiinteistömarkkinoita – loppuvuonna jo hyytymistä

Kiinteistömarkkinoiden kaupankäynti hidastui viime vuoden loppua kohden samaa tahtia taloustilanteen epävarmuuden kasvaessa. Ensimmäisen vuosipuoliskon kiinteistökauppavolyymi ylsi lähes 4,5 miljardiin euroon, joka oli kaikkien aikojen korkein tammi-kesäkuun volyymi.

Viime vuoden suurin yksittäinen arvoltaan julkistettu kiinteistökauppa oli Stockmannin myynti. Kuntien eläkevakuutusyhtiö Kevan osti Stockmannin Helsingin-tavaratalokiinteistön 400 miljoonalla eurolla. Kuva Seppo Kärki

Kolmannella vuosineljänneksellä volyymi laski 1,5 miljardiin euroon ja loka-joulukuussa reiluun 1,2 miljardiin euroon, joten koko vuoden 2022 kiinteistökauppavolyymi oli KTI:n tilastoissa noin 7,2 miljardia euroa. Vuosivolyymi oli lopulta kaikkien aikojen neljänneksi korkein ja kaksi prosenttia korkeampi kuin edellisenä vuonna.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yksi kiinteistökauppa siivitti kiinteistömarkkinoita – loppuvuonna jo hyytymistä”

Viimeisimmät näkökulmat