Kokeile kuukausi maksutta

Yrittäjän vientiprojekti käynnistyi kissanhakureissusta – Julkisista hankkeista rahastetaan ”tupla- tai muulla ylilaskutuksella”

Unkarilaistaustaisen ilmanvaihtoalan yrittäjän Mikael Denutin koko elämä on kooste sattumaa, sinnikkyyttä, hyvää tahtoa ja on siinä ripaus onneakin. Kivisen tien kolunnut mies onkin asenteeltaan enemmän filosofi ja filantrooppi kuin yrittäjä.

IVAeris Oy:n Mikael Denut haastattelussa TIkkurilassa.

Ivaeriksen toimitusjohtajalla Mikael Denutilla on heti haastattelun alkuun painavaa sanottavaa toimialasta. Erityinen kritiikki kohdistuu julkisiin hankintoihin, joihin hän ei enää tahdo osallistua rehellisenä miehenä.

”Kunnissa hankinnat menevät aina halvimman mukaan, mutta toteutukset tulevat kalliiksi. Alihinnoitellut tarjoukset kompensoidaan tupla- tai muulla ylilaskutuksella”, Denut valaisee havaitsemaansa ansainnan logiikkaa julkisissa hankkeissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yrittäjän vientiprojekti käynnistyi kissanhakureissusta – Julkisista hankkeista rahastetaan ”tupla- tai muulla ylilaskutuksella””

Viimeisimmät näkökulmat