Kokeile kuukausi maksutta

Jetta-konsernin sukupolvenvaihdos valmistui – suurin omistaja toimitusjohtajana jatkava Tero Hietaniemi

Jetta-Talo on valmistanut talopaketteja vuodesta 1981 alkaen ja JET-Puu on toteuttanut sahaus- ja jatkojalostustoimintaa vuodesta 1976 lähtien.

Talotehdas on valmistanut vuosien saatossa yli 10 000 talopakettia, joiden joukossa on mm. omakotitaloja, rivitaloja, pientalojen aluerakentamista ja päiväkoteja.(Kuva Jetta-talojen verkkosivuilta)

Perholaisessa perheyhtiöissä Jetta-Talossa ja JET-Puussa on saatu loppuun sukupolvenvaihdoksen viimeinen vaihe, kun suurin osakkeiden omistaja Antti Hietaniemi luovutti loput omistuksistaan neljälle lapselleen Tero Hietaniemelle, Turo Hietaniemelle, Taru Tuomivaaralle ja Teea Kinnuselle. Sukupolven vaihdokset toteutettiin kolmessa eri vaiheessa vuosien 2003, 2009 ja 2023 aikana.

Yhtiöiden suurimpana omistajana jatkaa Jetta-Talon toimitusjohtaja Tero Hietaniemi, joka on hoitanut tehtävää vuodesta 2009 alkaen. Hän on myös tytäryhtiö JET-Puun hallituksen puheenjohtajana. Antti Hietaniemi jatkaa jäsenenä yhtiöiden hallituksissa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jetta-konsernin sukupolvenvaihdos valmistui – suurin omistaja toimitusjohtajana jatkava Tero Hietaniemi”

Viimeisimmät näkökulmat