Kokeile kuukausi maksutta

Gallup: Yli 60 prosenttia kieltäisi parveketupakoinnin

Kannatus on lisääntynyt selvästi neljän viime vuoden aikana, sillä vuonna 2019 parveketupakoinnin täydellistä kieltämistä kannatti alle puolet (46 prosenttia) väestöstä.

Tupakka- ja nikotiinipolitiikan kehittämistyöryhmä ehdotti alkuvuodesta, että asuntoyhteisöille annettaisiin oikeus kieltää tupakointi asunnoissa ja parvekkeilla enemmistöpäätöksellä. Valtaosa suomalaisista on nyt kääntynyt samalle kannalle.

Suomalaiset näyttävät kääntyvän yhä selkeämmin parveketupakoinnin kieltämisen kannalle.

Tämä käy ilmi terveysjärjestö Suomen ASH ry:n väestökyselystä, jonka mukaan 62 prosenttia eli lähes kaksi kolmaosaa kannattaa parveketupakoinnin täydellistä kieltämistä. Kannatus on lisääntynyt selvästi neljän viime vuoden aikana, sillä vuonna 2019 parveketupakoinnin täydellistä kieltämistä kannatti alle puolet (46 prosenttia) väestöstä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Gallup: Yli 60 prosenttia kieltäisi parveketupakoinnin”

Viimeisimmät näkökulmat