Kokeile kuukausi maksutta

Tilastokeskus: Asunto käy nopeimmin kaupaksi Turussa

Vanhojen asuntojen markkinointiajat pitenivät Tilastokeskuksen lukujen mukaan kaikissa suurissa kaupungeissa. Eniten markkinointiajat pitenivät viime vuoteen nähden Tampereella, Espoossa ja Helsingissä.

Oikotie-verkkopalvelussa oli kesäkuussa noin 63 300 asuntojen myynti-ilmoitusta. Vastaavalla tasolla oltiin viimeksi kesällä 2019.

Tilastokeskuksen Oikotie-verkkopalvelusta koostaman kokeellisen tilaston mukaan vanha kerros- ja rivitaloasunto meni suurista kaupungeista nopeimmin kaupaksi Turussa. Siellä keskimääräinen markkinointiaika oli kesäkuussa 73 päivää, kun se Helsingissä, Vantaalla ja Oulussa oli noin 90 päivää. Tampereella vastaava aika oli jo lähes 100 päivää.

Vanhojen asuntojen markkinointiajat pitenivät Tilastokeskuksen lukujen mukaan eniten Tampereella, Espoossa ja Helsingissä. Maakunnista keskimääräiset markkinointiajat olivat kesäkuussa pisimmät Satakunnassa (164 päivää) ja lyhyimmät Varsinais-Suomessa (89 päivää).

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tilastokeskus: Asunto käy nopeimmin kaupaksi Turussa”

Viimeisimmät näkökulmat