Kokeile kuukausi maksutta
Kuuntele juttu

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi on ostanut turkulaisen Modul-Kanava oy:n koko osakekannan. Kauppa on Cerville tämän vuoden viides, ja sen myötä yritys vakiinnuttaa asemaansa Varsinais-Suomen talousalueella.

”Modul-Kanava täydentää Carsinais-Suomen korjausurakointi- ja urakointitoimintaa tuomalla vahvaa korjausurakoinnin erikoisosaamista ilmanvaihdon osalta”, Cervi oy:n toimitusjohtaja Petri Valve sanoo tiedotteessa.

Modul-Kanava on toiminut alalla yli 15 vuotta. Sen liikevaihto vuonna 2023 oli viisi miljoonaa euroa ja se työllisti 16 ihmistä.

”Olen pitkään halunnut kasvattaa liiketoimintaa, mutta yksin vastuun kantaminen ei tuntunut järkevältä. Yhdistyminen Cerviin on paras vaihtoehto”, Modul-Kanava oy:n toimitusjohtaja Tommi Laaksonen sanoo.

Modul-Kanava liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omana nimellään. Henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cervi ostaa turkulaisen ilmanvaihtourakoitsijan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat