Kari Seitaniemi on viihtynyt lähes koko uransa yhden työnantajan palveluksessa – ”Vahvuuteni on, että pyrin luomaan taloon sellaisen hengen, että ihmiset haluavat olla osa tätä porukkaa”

Kari Seitaniemi ei astunut valmiiksi katettuun pöytään, kun hän otti omistajavastuun perinteikkäästä insinööritoimisto Leo Maaskolasta. Sittemmin vaikeudet ovat kääntyneet voitoksi, ja yritys onkin tunnettu erityisen vaativista projekteista sekä poikkeuksellisen menestyksekkäistä linjasaneeraushankkeista.

Monialayrittäjä Jussi Tuohino sanoi monta kertaa ei pääomasijoittajille – lopulta löytyi yksi, jonka kanssa pystyi jakamaan samat arvot

Intohimoiset ihmiset luovat menestystarinoita joista pääomasijoittajat kiinnostuvat. Sellainen on ollut Kempeleeltä lähtöisin olevan Jussi Tuohinonkin yrittäjätaival. Onnistumisen takana on työn ilo ja määrätietoinen kehitys sekä ehdoton aitous.

Suomea yrittäjien mm-kisoissa edustanut Peikon Topi Paananen: ”Riskiä pitää ottaa”

Suomea yrittäjien maailmanmestaruuskisoissa kesäkuussa edustanut Peikko Groupin Topi Paananen pitää kokemusta antoisana. ”Tämä oli mielenkiintoinen mahdollisuus saada uusia näkökulmia ja tavata hyvin erilaisia yrittäjiä eri puolilta maailmaa”, Paananen sanoo.