Kokeile kuukausi maksutta

Monialayrittäjä Jussi Tuohino sanoi monta kertaa ei pääomasijoittajille – lopulta löytyi yksi, jonka kanssa pystyi jakamaan samat arvot

Intohimoiset ihmiset luovat menestystarinoita joista pääomasijoittajat kiinnostuvat. Sellainen on ollut Kempeleeltä lähtöisin olevan Jussi Tuohinonkin yrittäjätaival. Onnistumisen takana on työn ilo ja määrätietoinen kehitys sekä ehdoton aitous.

Lokakuussa Alltimen varikolla laitettiin kalustoa talvikuntoon. Jussi Tuohino tuntee koneet, sillä hän aloitti uransa turvesuolla ja auraustöissä. Kuva: Juha Sarkkinen

Monialayrittäjä Jussi Tuohino ehti rakentaa Suomen suurimpiin kuuluvaa, yksityisesti omistettua kiinteistönhuoltoyritystä vuodesta 2006 lähtien ennen kuin tämän vuoden aikana pääomasijoittajat kiinnostuivat sen kasvumahdollisuuksista.

Lokakuun lopussa infran kunnossapidon ja kiinteistöhuollon yhtiö Alltime sai omistajakseen yritysjärjestelyn jälkeen pääomasijoitusrahasto MB Rahastot. Tuohino jatkaa yhtiön kehittämistä merkittävänä omistajana ja hallituksen jäsenenä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Monialayrittäjä Jussi Tuohino sanoi monta kertaa ei pääomasijoittajille – lopulta löytyi yksi, jonka kanssa pystyi jakamaan samat arvot”

Viimeisimmät näkökulmat