Kokeile kuukausi maksutta

Kari Seitaniemi on viihtynyt lähes koko uransa yhden työnantajan palveluksessa – ”Vahvuuteni on, että pyrin luomaan taloon sellaisen hengen, että ihmiset haluavat olla osa tätä porukkaa”

Kari Seitaniemi ei astunut valmiiksi katettuun pöytään, kun hän otti omistajavastuun perinteikkäästä insinööritoimisto Leo Maaskolasta. Sittemmin vaikeudet ovat kääntyneet voitoksi, ja yritys onkin tunnettu erityisen vaativista projekteista sekä poikkeuksellisen menestyksekkäistä linjasaneeraushankkeista.

Leo Maaskolan toimitusjohtaja Kari Seitaniemi kuvattuna viikon henkilö -palstalle Maaskolan toimistolla Käpylässä.

Insinööritoimisto Leo Maaskolan toimitusjohtaja ja pääomistaja Kari Seitaniemi on ollut käytännössä koko uransa saman työnantajan palveluksessa – ja sittemmin omistajana. Alkujaan hänellä ei ollut mitään aikomusta lähteä isänsä – joka on yhtä lailla lvi-alan yrittäjä – viitoittamaa tietä, vaan nuorena hän vietti omien sanojensa mukaan ennemminkin ”rokkielämää”.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Tilaa Rakennuslehti

Tilaus sisältää viikkolehden ja yhden käyttäjätunnuksen digiin.

Tilaa ryhmädigi

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kari Seitaniemi on viihtynyt lähes koko uransa yhden työnantajan palveluksessa – ”Vahvuuteni on, että pyrin luomaan taloon sellaisen hengen, että ihmiset haluavat olla osa tätä porukkaa””

Viimeisimmät näkökulmat