Kokeile kuukausi maksutta

Merikeskus Vellamo avattiin Kotkassa

Merikeskus Vellamo on avannut ovensa yleisölle perjantaina 11.7. Kotkan Kantasatamassa. Vellamossa toimivat Suomen Merimuseo, Kymenlaakson museo ja Tietokeskus Vellamo. Näyttely-, työ, opetus- ja seminaaritilojen lisäksi rakennuksessa on 215-paikkainen auditorio, laaja meriaiheinen kirjasto sekä ravintola.

Merikeskus Vellamo on avannut ovensa yleisölle perjantaina 11.7. Kotkan Kantasatamassa. Vellamossa toimivat Suomen Merimuseo, Kymenlaakson museo ja Tietokeskus Vellamo. Näyttely-, työ, opetus- ja seminaaritilojen lisäksi rakennuksessa on 215-paikkainen auditorio, laaja meriaiheinen kirjasto sekä ravintola.
Kuuntele juttu

image

Vellamon kokonaispinta-ala on 14 366 neliömetriä ja tilavuutta rakennuksella on noin 118 000 kuutiometriä. Vellamon kustannusarvio oli 37,8 miljoonaa euroa. Kohteen projektinjohtourakoinnista vastasi Lemcon Oy ja arkkitehtisuunnittelusta Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy pääsuunnittelijanaan arkkitehti Ilmari Lahdelma.

Merikeskus Vellamo valittiin kuluvan vuoden keväällä Vuoden 2007 sisäkattokohteeksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Merikeskus Vellamo avattiin Kotkassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat