Peab Oy rakentaa vuosien 2009-2012 aikana Seinäjoen keskussairaalan alueelle tiloja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille, Seinäjoen terveyskeskukselle ja Seinäjoen ammattikorkeakoululle. Rakennushankkeen työllistävä kokonaisvaikutus on noin 120 henkilötyövuotta. Rakennuttamisesta vastaa Kiinteistö Oy Seinäjoen Y-talo, jonka omistavat Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja Seinäjoen kaupunki.

Peab toteuttaa 23 miljoonan euron uudisrakennuksen Seinäjoen keskussairaalalle

Peab Oy rakentaa vuosien 2009-2012 aikana Seinäjoen keskussairaalan alueelle tiloja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille, Seinäjoen terveyskeskukselle ja Seinäjoen ammattikorkeakoululle. Rakennushankkeen työllistävä kokonaisvaikutus on noin 120 henkilötyövuotta. Rakennuttamisesta vastaa Kiinteistö Oy Seinäjoen Y-talo, jonka omistavat Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja Seinäjoen kaupunki.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

”Rakennamme parhaillaan alueelle logistiikkakeskusta ja teemme sairaala-osastojen saneerausta”, sanoo Peabin Seinäjoen toimiston aluepäällikkö Mika Katajisto.

Kyseessä on varsin mittava hanke, sillä rakennettavan Y-talon pinta-ala on noin 34 000 neliömetriä. Koko hankkeen rakennusosalaskelman mukainen kustannusarvio on noin 57,6 miljoonaa euroa. Kohteen maanrakennus- ja perustamistyöt on urakoinut Lujatalo Oy ja arkkitehtisuunnittelusta vastaa UKI Arkkitehdit Oy pääsuunnittelijanaan Antti Vanhala.

Peabilla on aiempaa kokemusta sairaalarakentamisesta muun muassa Tampereen TAYS:n R-talon toteuttamisesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab toteuttaa 23 miljoonan euron uudisrakennuksen Seinäjoen keskussairaalalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi