Kokeile kuukausi maksutta

Genesta solminut pääkaupunkiseudulla tukun vuokrasopimuksia

Genesta Property Nordic Oy on Suomessa vuokrannut eteenpäin yli 20 000 neliötä tilaa viimeisen kahden kuukauden aikana. Se on viimeisen kahden kuukauden aikana solminut kuusi vuokrasopimusta pääkaupunkiseudun keskeisellä logistiikkavyöhykkeellä sijaitsevassa Juvanmalmin logistiikkakeskuksessa. Tilojen yhteenlaskettu pinta-ala on lähes 60 000 neliötä. Genesta toimii kohteessa JPMorganin investment managerina.

Genesta Property Nordic Oy on Suomessa vuokrannut eteenpäin yli 20 000 neliötä tilaa viimeisen kahden kuukauden aikana. Se on viimeisen kahden kuukauden aikana solminut kuusi vuokrasopimusta pääkaupunkiseudun keskeisellä logistiikkavyöhykkeellä sijaitsevassa Juvanmalmin logistiikkakeskuksessa. Tilojen yhteenlaskettu pinta-ala on lähes 60 000 neliötä. Genesta toimii kohteessa JPMorganin investment managerina.

ABB on vuokrannut keskuksesta varasto- ja toimitiloja yhteensä 3 278 neliötä. Teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja Certex Oy vuokraa 3 850 neliötä teollisuus- ja toimistotiloja. Suomen Stahl vuokraa sekä sisä- että ulkotiloja, yhteensä 2 845 neliötä. Myös HSG-Logistics on löytänyt tilat Juvanmalmilta ja vuokraa noin 1 900 neliön tilat.  Lava-Store ja Teippinet ovat molemmat vuokranneet 985 neliön tilat logistiikkakeskuksesta.

 

Genesta on vuoden 2009 ja 2010 aikana vuokrannut lähes 12 000 neliötä omistamastaan Helsingin Pitäjänmäen Atomitie 5:n kiinteistöstä. Viimeisen kahden kuukauden aikana Genesta on solminut uusia vuokrasopimuksia kuuden vuokralaisen kanssa, yhteensä noin 4 700 neliötä. Muun muassa Tukkukauppa Wihuri Oy Aarnio on solminut viiden vuoden sopimuksen 800 neliön toimitiloista.

 

Tämän lisäksi Martinsillan kauppakeskuksessa on vuokrattu kolme uutta liiketilaa. Veikon Kone muuttaa viideksi vuodeksi niistä suurimpaan, eli noin 1 000 neliön tilaan.

 

Genesta on kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahastoyhtiö, joka on perustettu vuonna 2003. Yrityksen toteutettujen kiinteistöostojen kumulatiivinen volyymi on hieman yli 1,1 miljardia euroa. Tällä hetkellä hallinnassa olevien kiinteistöjen kokonaissijoitusarvo on noin 880 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Genesta solminut pääkaupunkiseudulla tukun vuokrasopimuksia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat