Kokeile kuukausi maksutta

Lempäälän Ideaparkin kylkeen teemapuisto

Lempäälän kauppakeskus Ideaparkin yhteyteen suunnitellaan teemapuistoa. Se on tarkoitus rakentaa osin maan pinnalle, osin alueella jo oleviin maanalaisiin tiloihin. Puiston ensimmäisen vaiheen on määrä valmistua kesään 2012 mennessä. Sen pinta-ala on suunnitelman mukaan noin 1,5 hehtaaria.

Lempäälän kauppakeskus Ideaparkin yhteyteen suunnitellaan teemapuistoa. Se on tarkoitus rakentaa osin maan pinnalle, osin alueella jo oleviin maanalaisiin tiloihin. Puiston ensimmäisen vaiheen on määrä valmistua kesään 2012 mennessä. Sen pinta-ala on suunnitelman mukaan noin 1,5 hehtaaria.

Teemapuistoon on luvassa ainakin laivoja ja merirosvotunnelmaa.

Hankkeessa ovat mukana muiden muassa Ideaparkin perustaja Toivo Sukari, Kemin lumilinnan linnanherra Seppo Lankinen sekä kokkolalainen liikemies Karl Lindroos.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lempäälän Ideaparkin kylkeen teemapuisto”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat