Kokeile kuukausi maksutta

Välimiesoikeus antoi ratkaisunsa SRV:n ja Ideaparkin välisessä urakkariidassa

Välimiesoikeus on antanut 8. huhtikuuta päätöksensä SRV Rakennus Oy:n ja Lempäälän Ideapark-ostoskeskuksen omistavan Kiinteistö Oy Ideapark Ab:n välisessä kiistassa, joka koski vuonna 2006 valmistuneen Ideaparkin rakentamista. Päätöksen mukaan Ideapark on velvoitettu suorittamaan SRV:lle yli 1 miljoona euroa ja SRV puolestaan Ideaparkille 420 000 euroa.

Välimiesoikeus on antanut 8. huhtikuuta päätöksensä SRV Rakennus Oy:n ja Lempäälän Ideapark-ostoskeskuksen omistavan Kiinteistö Oy Ideapark Ab:n välisessä kiistassa, joka koski vuonna 2006 valmistuneen Ideaparkin rakentamista. Päätöksen mukaan Ideapark on velvoitettu suorittamaan SRV:lle yli 1 miljoona euroa ja SRV puolestaan Ideaparkille 420 000 euroa.

Kuuntele juttu

SRV toimi Lempäälän Ideaparkin projektinjohtourakoitsijana. Rakennushankkeen kustannuksiksi arvioitiin noin 120 miljoonaa euroa.

SRV:n mukaan välimiesoikeuden tuomiolla ei ole vaikutusta SRV Yhtiöt Oyj:n antamaan tulosohjaukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Välimiesoikeus antoi ratkaisunsa SRV:n ja Ideaparkin välisessä urakkariidassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat