Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusliike Lehto urakoi väestösuojan Lempäälän Ideaparkiin

Rakennusliike Lehto Oy on saanut mittavan rakennusurakan Lempäälän Ideaparkista. Rakennusliike Lehto rakentaa väestösuojan Ideaparkin kallioluolaan. Väestösuojahuoneiden pinta-ala on noin 8 400 neliömetriä, ja se tarjoaa suojan
7 000 hengelle kriisin aikana.

Rakennusliike Lehto Oy on saanut mittavan rakennusurakan Lempäälän Ideaparkista. Rakennusliike Lehto rakentaa väestösuojan Ideaparkin kallioluolaan. Väestösuojahuoneiden pinta-ala on noin 8 400 neliömetriä, ja se tarjoaa suojan
7 000 hengelle kriisin aikana.

Kuuntele juttu

Sisäasiainministeriö hyväksyi viime vuoden puolella Kiinteistö Oy Ideaparkin väestönsuojasuunnitelmat uuden pelastuslain pilottihankkeeksi. Siten Ideaparkin väestönsuoja voidaan tehdä kevyemmillä rakenteilla kuin vielä tällä hetkellä voimassa oleva laki edellyttää. Uuden pelastuslain on tarkoitus tulla voimaan tänä keväänä.

Ideaparkin väestönsuoja toteutuu nyt alkuperäisiä kaavailuja isompana. Alkujaan väestönsuojaa oli suunniteltu 3 500 hengelle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike Lehto urakoi väestösuojan Lempäälän Ideaparkiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat