Kokeile kuukausi maksutta

Peab järjesteli Suomen toimintojaan

Rakennusyhtiö Peab on uudelleenorganisoinut alueyksiköitään ja nimittänyt uusia aluejohtajia.

Rakennusyhtiö Peab on uudelleenorganisoinut alueyksiköitään ja nimittänyt uusia aluejohtajia.

Peabin toimitusjohtaja Mika Katajisto hoitaa marraskuun alusta lähtien myös Etelä-Suomen aluejohtajan tehtävistä. Tehtävää aikaisemmin hoitanut Matti Kaakinen jatkaa Etelä-Suomen alueen apulaisaluejohtajana. Etelä-Suomen alueeseen kuuluu pääkaupunkiseudun lisäksi Turku ja Hämeenlinna-Lahti -yksiköt.

Juha-Pekka Eskola on nimitetty Länsi- ja Keski-Suomen alueen aluejohtajaksi. Alueen apulaisaluejohtajaksi nimitettiin Miikka Voipio. Lisäksi Voipio toimii myös Peabin ja Peab Investin liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Länsi- ja Keski-Suomen alueeseen kuuluvat Seinäjoen, Vaasan, Tampereen, Jyväskylän, Kuopion ja Oulun tulosyksiköt.

Matti Joensuu on nimitetty Tampereen yksikönjohtajaksi. Joensuu siirtyi Peabille YIT Rakennus Oy:n Rakennuttajapäällikön tehtävästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab järjesteli Suomen toimintojaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat