Lauri Merikallio valittiin vuoden 2016 rakennusalan diplomi-insinööriksi

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valinnut vuoden 2016 rakennusalan diplomi-insinööriksi pitkän linjan kiinteistö- ja rakennusalan vaikuttajan Lauri Merikallion.

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valinnut vuoden 2016 rakennusalan diplomi-insinööriksi pitkän linjan kiinteistö- ja rakennusalan vaikuttajan Lauri Merikallion.

Yli 25-vuotisen kokemuksen vaativista johto- ja asiantuntijatehtävistä infra-, kiinteistö- ja rakennussektorilla omaava Merikallio on edistänyt määrätietoisesti integroitujen toteutusmuotojen ja allianssimallin rantautumista Suomeen. Vison Alliance Partners Oy:n osakas ja yksi yrityksen perustajista tunnetaan laajasti myös kansainvälisissä lean construction -verkostoissa.

Hän on viime aikoina muun muassa käynnistänyt ja johtanut kahden 2–3-vuotisen rakennusalan kehitysprojektin (LCIFIN 1–2) läpivientiä, jotka keskittyivät lean-ajattelun hyödyntämiseen rakennusteollisuudessa.

Merikallio toimii aktiivisesti, jotta yhteistyö kiinteistö- ja rakennusalalla tiivistyisi. Hänen visionaan on nostaa Suomi vaativien kiinteistö- ja rakennushankkeiden toteuttajana Euroopan kärkimaaksi.

”Suomi menestyy allianssimallia ja lean constructionia hyödyntäen. Ykköspaikan saavuttaminen onnistuu yhteisillä tavoitteilla, aidolla yhteistyöllä ja vuorovaikutuksella käyttäjien, tilaajien, suunnittelijoiden ja rakentajien kesken hyödyntäen korkealuokkaista insinööriosaamista.”

Tunnustus luovutettiin RILin kevätkokouksen yhteydessä perjantaina 22. huhtikuuta Oulussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lauri Merikallio valittiin vuoden 2016 rakennusalan diplomi-insinööriksi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi