Hertsi rakentuu Herttoniemeen. Kuva: YIT

Kreate urakoi Lähipalvelukeskus Hertsin pohja- ja perustustyöt

Kreaten pohja- ja betonirakentamisen yksikkö on aloittanut Lähipalvelukeskus Hertsin pohja- ja perustustöiden tekemisen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kohde sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja tilaajana on TYL Hertsi, jonka muodostavat YIT ja Hartela.

Tiedotteen mukaan Kreate urakoi Hertsin maanrakennustyöt tukiseinineen, porapaalutukset (KFS) sekä perustusten valutyöt pulttiryhmineen.  Kreaten työpäällikkönä on Kai Ounasvuori ja vastaavana mestarina Mika Ojala.

Pohja- ja perustamistyöt ovat valmiit elokuussa 2018.

”Kohde on meille normaalia pohjarakentamista.  Betonitöiden yhdistäminen tuki-, paalutus- ja maarakennustyöhön antaa tilaajalle huomattavan edun varsinaista rakennustyötä ajatellen.  Kreate ja KFS tekevät yhteistyössä vastaavia kohteita useita vuosittain”, työpäällikkö Kai Ounasvuori toteaa.

YIT:n ja Hartelan Lähipalvelukeskus Hertsin kiinteistöhanke on hybridihanke, johon sijoittuu vähittäiskaupan ja palvelujen lisäksi myös palveluasumisen tiloja. YIT ja Hartela rakentavat samaan kortteliin myös erilliset omat asuinrakennuskohteensa.

Hertsin tiloihin sijoittuvat muun muassa HOK-Elannon Prisma, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila ja Päiväkoti Touhula sekä olemassa olevassa liikekeskuksessa jo toimivat Tokmanni, Alko ja Megahertsin Apteekki. Lisäksi Hertsiin tulee myös useita ravintoloita ja kahviloita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kreate urakoi Lähipalvelukeskus Hertsin pohja- ja perustustyöt”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi