Projektit Infra Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Kreate urakoi Lähipalvelukeskus Hertsin pohja- ja perustustyöt

Kreaten pohja- ja betonirakentamisen yksikkö on aloittanut Lähipalvelukeskus Hertsin pohja- ja perustustöiden tekemisen.

Hertsi rakentuu Herttoniemeen. Kuva: YIT

Kohde sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja tilaajana on TYL Hertsi, jonka muodostavat YIT ja Hartela.

Tiedotteen mukaan Kreate urakoi Hertsin maanrakennustyöt tukiseinineen, porapaalutukset (KFS) sekä perustusten valutyöt pulttiryhmineen.  Kreaten työpäällikkönä on Kai Ounasvuori ja vastaavana mestarina Mika Ojala.

Pohja- ja perustamistyöt ovat valmiit elokuussa 2018.

”Kohde on meille normaalia pohjarakentamista.  Betonitöiden yhdistäminen tuki-, paalutus- ja maarakennustyöhön antaa tilaajalle huomattavan edun varsinaista rakennustyötä ajatellen.  Kreate ja KFS tekevät yhteistyössä vastaavia kohteita useita vuosittain”, työpäällikkö Kai Ounasvuori toteaa.

YIT:n ja Hartelan Lähipalvelukeskus Hertsin kiinteistöhanke on hybridihanke, johon sijoittuu vähittäiskaupan ja palvelujen lisäksi myös palveluasumisen tiloja. YIT ja Hartela rakentavat samaan kortteliin myös erilliset omat asuinrakennuskohteensa.

Hertsin tiloihin sijoittuvat muun muassa HOK-Elannon Prisma, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisotila ja Päiväkoti Touhula sekä olemassa olevassa liikekeskuksessa jo toimivat Tokmanni, Alko ja Megahertsin Apteekki. Lisäksi Hertsiin tulee myös useita ravintoloita ja kahviloita.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia