Kokeile kuukausi maksutta

Sievitalo kävi yrityskaupoilla

Sievitalo panostaa hyvinvointitilojen rakentamiseen tekemällä yrityskaupan.

Tampereelle viime vuonna valmistuneessa täyden palvelun As.oy Näsinrannassa on 26 asuntoa. Sievitalo myi koko asuntoyhtiön tontteineen FIMin rahastolle.

Tiedotteen mukaan Sievitalo ostaa haapavetisen Makeva oy:n liiketoiminnan. Makeva on hoiva- ja päiväkotikiinteistöjen kokonaisvaltainen toteuttaja sekä palveluiden kehittäjä.

”Kaupan ansiosta meille avautuu kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Sievitalo pystyy tarjoamaan jatkossa kunnille, kaupungeille ja alan yrityksille vuokrattavia hoiva- ja päiväkoteja kokonaisvaltaisesti”, Sievitalon kehitysjohtaja Juha-Matti Silver kertoo.

Makevan henkilöstö siirtyy liiketoimintakaupassa vanhoina työntekijöinä Sievitalon palvelukseen. Henkilöstöllä on Silverin mukaan vuosien kokemus ja vahva asiantuntemus hoiva- ja päivähoitotilojen toteuttamisesta.

”Hyvinvointitilojen rakentamisella tavoittelemme voimakasta kasvua Sieviin valmistuvan elementtitehtaan mahdollistaessa liiketoiminnan nopean kasvattamisen.”

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Sievitalo kävi yrityskaupoilla”

  1. En ymmärrä, mikä on täyden palvelun as oy Näsinranta. Aivan normaali grynderikohde jos sitäkään. Sievin varsinaisia palvelutalokohteita en tunne.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat