YIT:n yhteissijoitusten arvo on jo 2 miljardia – uusia mahdollisia kohteita saman verran

Vuoden 2018 alusta aloittaneen YIT:n Kiinteistöt-segmentin yhteissijoitusten kokonaisarvo on noussut jo kahden miljardin euron luokkaan. Luku sisältää YIT:n ja sen kumppaneiden oman pääoman ehtoiset sijoitukset sekä velkaosuudet. Kokonaisarvoltaan suurimmat ovat Regenero ja Triplan kauppakeskus.

Koska Kiinteistöt-segmentin sijoitukset ovat yhteissijoituksia kumppaneiden kanssa ja myös velkavipua on käytössä, niihin oli vuoden lopussa sitoutunut YIT:n omaa pääomaa maltilliset 164 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n yhteissijoitusten arvo on jo 2 miljardia – uusia mahdollisia kohteita saman verran”

Viimeisimmät näkökulmat