Raide-Jokerin rakentaminen alkoi valitusten kera

Raide-Jokerin rakentaminen käynnistyi virallisesti 4.6.2019, kun Espoon ja Helsingin apulaiskaupunginjohtajat yhdessä allianssin johtoporukan kanssa kaivoivat aloituskuopan Helsingin Pajamäessä.

Raide-Jokerin allianssin johtajat olivat saaneet Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäen avukseen aloituskuopan kaivamiseen. Noin 50 koneurakoitsijan kanssa tehdyt aliurakoitsijasopimukset varmistavat, että kaivuu ei jää tähän.
Oikeasti työt ovat olleet jo jonkin aikaa käynnissä siitä huolimatta, että lintuharrastajat ovat valittaneet, että kesällä tehtävät rakennustyöt häiritsevät lintujen pesintää. Liito-oravien suojelijat puolestaan ovat löytäneet papanoita Pajamäestä. Töitä tehdään näistä valitusriskeistä huolimatta. Osa näistä viivästysriskeistä on allianssin ja osa kaupunkien vastuulla.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raide-Jokerin rakentaminen alkoi valitusten kera”

Vastaa