Kokeile kuukausi maksutta

Varman asuntojen vuokraustoiminta siirtyy Newsecille

Newsec aloittaa Varman vuokra-asuntojen vuokraustoiminnasta vastaavana yhtiönä ensi vuoden alussa. Se saa vastattavakseen Varman koko vuokra-asuntokannan eli noin 4 000 asuntoa.

Varman kohde osoitteessa Arabiankatu 4, Helsinki. Kuva: Varma

Sopimus käsittää yhteensä 58 kohdetta, jotka sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa. Newsec vastaa jatkossa Varman omistamien vuokra-asuntojen vuokrauksesta, isännöinnistä ja asukaspalvelusta.

”Newsecin toimintatavat ovat nykyaikaisia ja sillä on halu toimia alan edelläkävijänä myös asukaskokemuksen ja isännöintipalvelujen kehittämisessä. Olemme tehneet heidän kanssaan aiemminkin yhteistyötä, mikä antaa hyvän pohjan uudelle kumppanuudelle”, kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio sanoo tiedotteessa.

”Newsec on kehittänyt viime vuosina voimakkaasti asuntomanageerauksen digitaalisia palveluita ja yhdessä Varman kanssa pystymme jatkamaan tätä kehitystyötä vielä entistäkin asiakasystävällisemmäksi”, asuntoliiketoiminnan johtaja Risto Mustaniemi Newsecistä sanoo.

”Sopimus Varman kanssa on meille merkittävä, sillä yhteistyö tunnetun ja arvostetun työeläkeyhtiön kanssa antaa myös meille mahdollisuuksia kehittyä toiminnassamme. Sopimuksen myötä Newsecistä tulee Suomen suurin vuokra-asuntojen manageerausyhtiö”, Mustaniemi sanoo.

Varman tavoite on kehittää kiinteistöjä, kehittää uusia asumismuotoja ja varmistaa, että asunnot vastaavat myös vuokralaisten tarpeisiin. Uusia asuntokohteita Varma rakennuttaa vuosittain yhdestä kahteen. Jyväskylän Lutakkoon on juuri valmistunut 46 asunnon kohde, ja Vantaan Kivistöön Topaasikujalle tulee ensi vuonna 129 uutta asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varman asuntojen vuokraustoiminta siirtyy Newsecille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat