NCC aloittaa vasta syksyllä rakentamisen – Varma osti toimistotalon jo 80 miljoonalla

NCC vuokraa Espoon Hatsinanpuistossa 10 000 neliön toimitilat ja myy noin 80 miljoonan euron kohteen Varmalle.

NCC rakentaa Espoon Hatsinanpuistoon 80 miljoonan euron toimistorakennuksen.

NCC on solminut pitkän vuokrasopimuksen Trimblen kanssa 10 000 neliön toimitiloista Espoon Hatsinanpuistoon rakennettavasta uudiskohteesta. NCC on myös allekirjoittanut Eläkeyhtiö Varman kanssa kohteen myyntiä koskevan sopimuksen.

NCC osallistuu aktiivisesti kiinteistökehittämiseen Hatsinanpuiston alueella, jonne rakennetaan lähes 100 000 neliömetrin edestä toimi- ja liiketilaa, hotelleja ja asuntoja.

NCC:n hankkeeseen sisältyy alueen ensimmäinen rakennusvaihe, joka käsittää noin 18 500 neliömetriä vuokrattavia toimitiloja sekä noin 380 autopaikkaa erillisestä pysäköintihallista.

Kohteen myynti Varmalle toteutetaan osakekauppana. Myynnillä odotetaan olevan positiivinen vaikutus NCC Property Developmentin kolmannen vuosineljänneksen tulokseen vuonna 2021. Kaupan lopullinen arvo määräytyy sovittujen kriteerien mukaisesti, kun kohde valmistuu ja sen arvioidaan olevan noin 80 miljoonaa euroa.

Kohteen vuokrausaste on tällä hetkellä noin 56 prosenttia vuokrattavasta kokonaispinta-alasta. Rakentaminen käynnistyy syksyn aikana. Suunnitelmissa on hakea kohteelle BREEAM-ympäristöluokituksen mukainen Excellent-sertifikaatti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC aloittaa vasta syksyllä rakentamisen – Varma osti toimistotalon jo 80 miljoonalla”

Jätä kommentti