YIT saattaa aloittaa oman moduulituotannon – ”Olemme lisänneet jatkuvasti moduulien käyttöä”

YIT väläytti 26. syyskuuta pidetyssä pääomamarkkinapäivässään mahdollisuutta alkaa tulevaisuudessa tehdä kokonaisia taloja moduuleista ja oman moduulituotannon aloittamista. Tämä edellyttää kuitenkin riittävän isoa mittakaavaa.

”Meillä on paljon mahdollisuuksia parantaa tuottavuuttamme teollistamisen kautta. Olemme ottaneet isoja askelia esivalmisteiden lisäämisessä tuotannossamme ja lisänneet jatkuvasti moduulien käyttöä”, toimitusjohtaja Kari Kauniskangas sanoi sijoittajille ja analyytikoille tarkoitetussa pääomamarkkinapäivässä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT saattaa aloittaa oman moduulituotannon – ”Olemme lisänneet jatkuvasti moduulien käyttöä””

Vastaa