Kokeile kuukausi maksutta

Antilooppi osti yhdeksän kiinteistöä Helsingistä

Antilooppi on toteuttanut Spondan ja sen tytäryhtiöiden omistaman yhdeksän toimistotilan kiinteistökokonaisuuden oston Helsingin Ruoholahdesta.

Ostettujen kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 100000 neliömetriä, ja siihen sisältyy yli 1650 parkkipaikkaa. Kaupalla ja rahoitussopimuksella ei ole vaikutusta kiinteistöjen vuokrasopimuksiin, jotka siirtyvät kaupassa Antiloopille.

Kaupan jälkeen Antiloopin koko kiinteistöomaisuuden arvo on noin 1,4 miljardia euroa.

Kaupan yhteydessä Antilooppi on tehnyt Nordean koordinoimana uuden 250 miljoonan euron lisärahoitussopimuksen nykyiseen pankkirahoitusjärjestelyynsä. Uusittu rahoitusjärjestely on kooltaan yhteensä 700 miljoonaa euroa. Uuden rahoitussopimuksen järjestelijöinä toimivat Nordea (koordinaattori ja agentti), OP, SEB, Danske Bank ja Handelsbanken.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Antilooppi osti yhdeksän kiinteistöä Helsingistä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat