Kokeile kuukausi maksutta

Investors House ja Fira kehittävät kymmenien miljoonien arvoista asuntohanketta Vantaalle

Kiinteistösijoitusyhtiö Investors House ja rakennusyhtiö Fira ovat solmineet kehityssopimuksen isosta asuntohankkeesta Vantaan Tikkurilaan.

Osapuolet kehittävät yhteistyössä Investors Housen omistamaa kaavakehitysvaiheessa olevaa aluetta, jolle alustavasti kaavaillaan 11000 kerrosneliömetriä asuntorakennusoikeutta sekä sitä palvelevaa pysäköintiratkaisua.

Kehitettävä alue on uusiutuvan Tikkurilan keskustassa, ja hanketta valmistellaan yhdessä Vantaan kaupungin kanssa. Alustavasti tontille toteutettaisiin sekä omistus- että vuokra-asumista. Tehdyllä hankekehityssopimuksella tavoitellaan yhteistyötä vuosille 2020–2024 ensin hankkeen kehityksessä ja sen onnistuessa myös toteutuksessa.

”Talouden näkymä pandemian varjossa on tällä hetkellä valitettavan sumuinen. Tikkurilan kaltaisella arvoltaan suuruusluokkaa 45–55 miljoonaa euroa olevalla hankkeella on merkittäviä positiivisia vaikutuksia myös yhteiskunnan elpymisen ja työllisyyden kannalta”, Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Investors House ja Fira kehittävät kymmenien miljoonien arvoista asuntohanketta Vantaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat