Remonttifirmoilla riittänyt kiirettä myös koronakuukausina – neljänneksellä töitä jopa aiempaa enemmän

Yli kolmannes pitää myös lähitulevaisuuden näkymiä positiivisina. Valtaosa yrityksistä on välttynyt lomautuksilta tai irtisanomisilta.

Remonttifirmat näyttävät selvinneen koronakuukausista säikähdyksellä. Töitä on ollut kohtuullisesti ja valtaosa on välttynyt lomautuksilta tai väen vähennyksiltä.

Koronatilanne ei näytä juurikaan heilauttaneen remontointialan yritysten tilannetta.

Urakkamaailma.fi-verkkopalvelun tekemän kyselyn mukaan lähes neljännes korjausrakentamisen yrityksistä raportoi työmäärän kasvaneen koronan aikana. Yli kolmannes pitää myös lähitulevaisuuden näkymiä positiivisina. Valtaosa yrityksistä on välttynyt lomautuksilta tai irtisanomisilta.

Vajaa viidennes näkee lähikuukaudet erityisen huonoina ja 15 prosenttia melko huonoina. Reilu kolmannes arvioi lähikuukausien kehityksen neutraaliksi.

Tutkimus toteutettiin sähköposti-informoituna web-kyselynä elo-syyskuun vaihteessa ja siihen vastasi noin 300 urakoitsijaa. Niistä vajaa puolet työskentelee pääasiassa pääkaupunkiseudulla, 21 prosenttia muualla Uudellamaalla ja 20 prosenttia Pirkanmaalla.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Remonttifirmoilla riittänyt kiirettä myös koronakuukausina – neljänneksellä töitä jopa aiempaa enemmän”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat