Kokeile kuukausi maksutta

Perttu Valtonen on nimitetty Sweco PM:n toimitusjohtajaksi

Valtonen seuraa tehtävässä Maija Jokelaa, joka siirtyy vetämään NCC Building Nordicsin strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä.

DI Perttu Valtonen on nimitetty 1.4.2021 alkaen Swecon projektinjohto- ja rakennuttamistoimialan johtajaksi ja Sweco PM:n toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Maija Jokelaa, joka siirtyy vetämään NCC Building Nordicsin strategiaa ja liiketoiminnan kehitystä.

Perttu Valtonen on pitkänlinjan swecolainen, joka on toiminut hyvin erilaissa rooleissa vuosien varrella. Toimitusjohtajaksi hän siirtyy Sweco PM:n Talo Helsinki -yksikönjohtajan paikalta, jossa hänen vastuullaan on ollut osaltaan Swecon pääkaupunkiseudun rakennuttamishankkeet.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Perttu Valtonen on nimitetty Sweco PM:n toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat