Lohjalla lasketaan kaikkien asuntomessutalojen ilmastovaikutukset

Lohjan asuntomessualueen rakennusten ilmastovaikutukset saadaan esille aiempaa tarkemmin, kun kaikille kohteille tehdään vähähiilisyyden arviointi. Lohjalla lasketaan talojen sekä hiilijalan- että hiilikädenjälki.

Hiilipihiin rakentamiseen voi tutustua kiertotalouden mallitalo Pyörteessä. Kuva: Jussi Helttunen
Käytössä on ensi kertaa ympäristöministeriön päivitetty rakennuksen vähähiilisyyden arviointimenetelmä. Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistus on tekemässä rakennushankkeiden hiilijalanjäljen laskemisesta pakollista vuoteen 2025 mennessä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lohjalla lasketaan kaikkien asuntomessutalojen ilmastovaikutukset”

Viimeisimmät näkökulmat