Kokeile kuukausi maksutta

Asuntomessut saatiin vihdoin auki Tuusulassa – messualueella on edelleen myymättömiä tontteja

Tuusulan asuntomessujen portit avautuivat yleisölle maanantaina. Koronapandemia siirsi messujen aloitusajankohtaa heinäkuulta elokuulle.

Messutalo Villa Mikaelin kylpyhuone on täysin esteetön, kuten koko talokin. Kuva Liisa Takala.

”Meillä on kaikki valmiina kävijäkokemukseltaan turvallisia ja sujuvia messuja varten”, Tuusulan pormestari Arto Lindberg iloitsi kunnan tiedotteessa.

Tuusulan messut ovat ovat järjestyksessään 50. Suomessa järjestetyt asuntomessut ja Tuusulan historiassa peräti jo kolmannet. Kaikkien aikojen ensimmäiset asuntomessut järjestettiin vuonna 1970 Lahelanrinteessä ja vuonna 2000 messut puolestaan järjestettiin Nummenharjun alueella.

Lue tästä Rakennuslehden juttu Tuusulan messutarjonnasta, joka yllättää monipuolisuudellaan.

Tuusulassa on tarjolla tontteja pientalorakentamiseen myös messualueelta, sillä kaikkia Rykmentinpuiston messutontteja ei ole saatu vielä myytyä tai ne on jätetty messujärjestelyiden vuoksi myyntiin vasta messujen jälkeen. Lisäksi kunnalla on laaja tarjontaa jatkuvassa haussa olevista kiinteähintaisista tonteista, hakuajan puitteissa haettavista kiinteähintaisista tonteista ja tarjouskilpailutontteja.

Asuntomessualueilla asuu Suomen Asuntomessujen selvitysten mukaan tyytyväisiä asukkaita, jotka arvostavat esimerkiksi turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020 välisenä aikana. Koronapandemian vuoksi lippuja on saatavilla aiemmista vuosista poiketen rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon. Lue tästä lisää messujen lippujärjestelyistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntomessut saatiin vihdoin auki Tuusulassa – messualueella on edelleen myymättömiä tontteja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat