Kokeile kuukausi maksutta

Ovaro lisää panoksia Jyväskylän Kukkulaan – yhteisyritys Investors Housen ja Royal Housen kanssa

Tavoitteena on solmia aluetta koskeva kauppa ja muut järjestelyt vuoden 2021 aikana.

Ovaro Kiinteistösijoitus on päättänyt perustaa yhteisyrityksen Investors House ja Royal Housen kanssa valmistellakseen Kukkula -hankkeen toteuttamista.

Kolmikon muodostama konsortio on neuvotellut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa laajasta kiinteistöhankkeesta Jyväskylän Sairaalanmäellä. Kukkulaksi nimetty entinen sairaala-alue muodostuu Keski-Suomen keskussairaalan säilytettävistä ja purettavista rakennuksista sekä mahdollisesti kaavamuutoksen jälkeen syntyvästä uudesta rakennusoikeudesta.

Lisäksi kauppaan sisältyisi tyhjillään oleva Sisä-Suomen sairaala Äänekoskella. Hankkeeseen sisältyy myös noin 17 600 neliön laajuinen vuokrasopimus sairaanhoitopiirin kanssa. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallitus ja valtuusto ovat hyväksyneet Kukkula-hankkeen pääehdot jo aiemmin kesällä.

Nyt tavoitteena on solmia aluetta koskeva kauppa ja muut järjestelyt vuoden 2021 aikana. Kiinteistökauppa tapahtuisi vaiheittain alkaen 2021 ja jatkuen siten, että viimeinen osa kaupasta toteutettaisiin, kun aluetta koskeva kaavamuutos on saanut lainvoiman. Kaavamuutoksen valmistelu käynnistettäisiin vuoden 2021 lopulla.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ovaro lisää panoksia Jyväskylän Kukkulaan – yhteisyritys Investors Housen ja Royal Housen kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat