Kokeile kuukausi maksutta

Puurakentajat rakennuttaa massiivipuisia kerrostaloja asuntorahastolle

Ensimmäinen taloista valmistui kaksi vuotta sitten. Seuraavan suunnittelutyötä viimeistellään parhaillaan ja maarakennus- ja perustustyöt tehdään vuoden 2022 alkuun mennessä.

Massiivipuurakentamiseen erikoistunut Puurakentajat Group rakennuttaa kaksi massiivipuista kerrostaloa samaan kortteliin Linnanfältin alueelle Turkuun. Asuintalot myydään FIM Varainhoidon asuntorahastolle.

Ensimmäinen taloista valmistui kaksi vuotta sitten. Seuraavan suunnittelutyötä viimeistellään parhaillaan ja maarakennus- ja perustustyöt tehdään vuoden 2022 alkuun mennessä. Asunnot valmistuvat talvella 2022–2023.

Yli 4 400 neliön kokonaisalan puukerrostaloon tulee 58 asuntoa, katutason liiketilaa ja pihakannen alle parkkihalli.

Puurakentajien toimitusjohtaja Mikko Leinon mukaan puurakentamisella on nyt kova kysyntä.

Projektijohdosta ja -valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ ja pääurakoitsijana toimii Rakennuspartio. Pääsuunnittelusta vastaa Schauman Arkkitehdit, rakennesuunnittelusta Puurakentajat Suunnittelu sekä Sweco Rakennetekniikka ja puurungon tuoteosakaupasta vastaa Puurakentajat Rakennus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Puurakentajat rakennuttaa massiivipuisia kerrostaloja asuntorahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat