Assemblin vahvistaa yrityskaupalla asemiaan Varsinais-Suomessa

Assemblin teki yrityskaupat Turussa.

Kuvassa vasemmalta Assemblinin toimitusjohtaja Jukka Jäppinen, Turun talotekniikkayksikön aluejohtaja Ari Oksanen ja Jari Vainionpää. Kuva: Assemblin

Talotekniikkayhtiö Assemblin on ostanut sähköurakkapalveluita toteuttavan Sähköpalvelu J. Vainionpää oy:n liiketoiminnan 1.1.2022. Yrityskaupalla Assemblin vahvistaa asemaansa Turussa kasvattamalla nykyisen sähköurakoinnin vuosiliikevaihtoa 1,5 miljoonalla eurolla.

Sähköpalvelu J. Vainionpää työllistää noin 10 henkeä ja toimintaa on pääosin Varsinais-Suomen alueella Turussa sekä kehyskunnissa. Yrityksen palvelutarjoama kattaa sähköurakoinnin.

Yhtiö on toiminut talotekniikka-alalla jo vuodesta 1992 ja omistajalla Jari Vainionpäällä on alalta yli 40 vuoden kokemus. Nyt hän luovuttaa omistuskapulan eteenpäin.

”Perustin tämän yrityksen liki 30 vuotta sitten ja nyt on aika kääntää seuraava sivu. Halusin liiketoiminnalle ostajaksi yrityksen, joka on kasvuhakuinen ja jossa on selkeä organisaatio sekä hyvät toimintamallit. Tässä porukassa on paljon osaamista ja halusin tarjota asentajille hyvän jatkumon ja ensiluokkaiset kasvupolut”, Vainionpää kertoo.

Sähköpalvelu J. Vainionpää on profiloitunut uudisrakennustuotannon sähköurakoitsijaksi ja suurimpia asiakkaita ovat rakennusliikkeet kuten YIT ja Lehto.

Liiketoimintakauppa ei aiheuta merkittäviä muutoksia jokapäiväisessä tekemisessä. Sähköpalvelu J. Vainionpään henkilöstö siirtyy Assemblinin työntekijöiksi, mutta jatkavat vielä toistaiseksi nykyisessä toimipisteessään. Nykyinen omistaja Jari Vainionpää jatkaa myös Assemblinin riveissä projektipäällikkönä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin vahvistaa yrityskaupalla asemiaan Varsinais-Suomessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat