Assemblin ostaa Suomen Teollisuuskylmän

Suomen Teollisuuskylmän liikevaihto on 8,7 miljoonaa euroa.

Assemblin ostaa kylmäjärjestelmiä tarjoavan Suomen Teollisuuskylmän. Yrityskauppa vahvistaa Assemblinin kylmämarkkinaosuutta.

Suomen Teollisuuskylmä toimittaa kylmäratkaisuja koko kylmäjärjestelmän elinkaaren ajalle. Yhtiön liikevaihto on noin 8,7 miljoonaa euroa ja se työllistää tällä hetkellä noin 25 henkilöä toimipisteissään Tampereella, Turussa ja Tuusulassa. Sen asiakaskuntaa ovat elintarviketeollisuuden ja prosessiteollisuuden toimijat, logistiikkakeskukset sekä energiayhtiöt. Suomen Teollisuuskylmä toimii koko Suomen alueella.

Yhtiön toimitusjohtaja Altti Seinelä jatkaa tehtävissään. Yrityskauppa ei aiheuta henkilöstömuutoksia Suomen Teollisuuskylmässä, ja yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään omalla nimellään Assemblin tytäryhtiönä. Jarmo Laukko jatkaa yhtiön hallituksessa ja muut entiset omistajat Jorma Lappalainen, Sampsa Luukkonen ja Tero Ruottinen jatkavat yrityksessä nykyisissä työtehtävissään.

Viimeksi toukokuussa Assemblin kertoi ostavansa suomalaisen maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan markkinajohtajan Tom Allen Seneran.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin ostaa Suomen Teollisuuskylmän”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat