Kokeile kuukausi maksutta

Bravida ostaa osan Assemblinin automaatioliiketoiminnasta

Bravida Finland vahvistaa automaatio-osaamistaan ja palvelutarjontaansa ostamalla osan Assemblinin automaatioliiketoiminnasta. Kauppa astuu voimaan 30. syyskuuta.

Liiketoimintakauppaan sisältyy Assemblinin Helsingin rakennusautomaation projektiyksikkö ja projekteihin liittyvän takuuajan huoltoon tarvittavat resurssit sekä Hyvinkään ja Tampereen rakennusautomaation projekti-, huolto- ja kunnossapitopitoyksiköt. Ostettavissa yksiköissä työskentelee noin 65 työntekijää, ja niiden liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa.

”Bravidan tavoitteena on vahvistaa automaatio-osaamista koko konsernissa”, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo tiedotteessa.

Tämä on Bravidan yhdeksäs yritys-/liiketoimintaosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin, Adisonin, Ab Hangö Elektriska – Hangon Sähkö oy:n, Jyväskylän LVI-Palvelun, Savon Aurinkoenergian ja SKM Servicen ostoilla. Bravida Finland työllistää nykyisellään noin 700 ammattilaista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravida ostaa osan Assemblinin automaatioliiketoiminnasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat