Kokeile kuukausi maksutta

Lujan tulos heikkeni panoskustannusten nousun takia – ”Joukkoon mahtui myös joitakin projektiheikennyksiä”

Kaikkien Luja-yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto ennen konsernieliminointeja kasvoi viime vuonna vajaat kuusi prosenttia 848 miljoonaan euroon mutta liikevoitto heikkeni peräti kolmanneksen 28,1 miljoonaan.

Matinkylän uimahallin työmaalla näytti tältä lokakuussa 2021. Kuva: Kimmo Penttinen / HS
Edellä mainitut Luja-yhtiöiden luvut sisältävät myös lähipiiriyhtiö Fesconin. Ilman sitä Lujatalo-konsernin, johon kuuluvat Lujatalo oy sekä Lujabetoni oy tytäryhtiöineen, liikevaihto kasvoi 5,9 prosenttia 800 miljoonaan euroon. Liikevoitto kutistui 15 miljoonalla eurolla 24,6 miljoonaan. Samalla konsernin liikevoittomarginaali painui 3,1 prosenttiin edellisvuoden 5,2 prosentista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujan tulos heikkeni panoskustannusten nousun takia – ”Joukkoon mahtui myös joitakin projektiheikennyksiä””

Viimeisimmät näkökulmat