Kokeile kuukausi maksutta

Ehrnroothien sijoitusyhtiö osti jälleen lisää Purmoa

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistuneen Purmo Groupin hallitukseen kuuluvan Alexander Ehrnroothin ja Albert Ehrnroothin yhteinen sijoitusyhtiö Virala oy ab on jatkanut Purmon osakkeiden tankkaamista.

Purmo uskoo parantavansa selkeästi käyttökatettaan vuoteen 2024 mennessä. Kuva: Purmo

Virala osti 9. maaliskuuta 50000 kappaletta Purmo Groupin osakkeita 10,9315 euron kappalehintaan. Siten koko hankinnan arvoksi tulee vajaat 547000 euroa. Ehrnroothien Virala on viime aikoina tankannut aktiivisesti Purmon osakkeita. Aiemmin maaliskuussa sijoitusyhtiö hankki kahtena eri päivänä yhteensä 59226 osaketta.

Purmon nettisivujen päivitetyn osakkeenomistajalistan mukaan Viralan omistusosuus oli 9. maaliskuuta noussut 14,0 prosenttiin. Se oikeuttaa Purmon toiseksi suurimman omistajan paikalle. Selvästi suurin omistaja on perheyhtiö Rettig Group oy ab, jonka tytäryhtiö Purmo aiemmin oli. Rettigin omistusosuus on 66,64 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ehrnroothien sijoitusyhtiö osti jälleen lisää Purmoa”

Viimeisimmät näkökulmat