Kokeile kuukausi maksutta

Espoo aikoo taklata sisäilmanongelmat Suomen suurimman PPP-hankkeen avulla

Suomessa on arvioiden mukaan noin 600 koulua, joissa kärsitään merkittävistä sisäilmanongelmista. Espoota pitkään piinanneet koulujen sisäilmaongelmat aiotaan välttää Suomen suurimman PPP-hankkeen avulla.

Työmaapäällikkö Mika Hämäläinen esittelee Nauriskasken koulun liimatonta ja hengittävää tekstiilimattoa, joka on asennettu suurimpaan osaan opetustiloista. Kuva: Liisa Takala.
Espoossa on tuskailtu vuosikausia huonokuntoisten koulujen aiheuttamien ongelmien kanssa. Epävirallisten arvioiden mukaan peruskorjausjonossa on ollut jopa noin 15 koulurakennusta ja korjausvelkaa oli kertynyt jo reilusti yli 130 miljoonaa euroa. Ongelmat seurasivat toisiaan, kun väistötiloiksikin tarkoitetuista tiloista löytyi erilaisia, esimerkiksi sisäilmaan liittyviä ongelmia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoo aikoo taklata sisäilmanongelmat Suomen suurimman PPP-hankkeen avulla”

Viimeisimmät näkökulmat