Kokeile kuukausi maksutta

Rudus putsasi pöydän Betoniteollisuuden työturvallisuuskisassa – ykköstila kaikissa sarjoissa

Elementtisarjan voitti yhtiön Kotkan tehdas, betonituotesarjassa paras oli Ruduksen Orimattilan tehdas ja valmisbetonisarjassa Kemin mobiilitehdas.

 

Betoniteollisuuden jo kahdettatoista kertaa järjestetyn työturvallisuuskilpailun sarjakohtaiset tulokset on julkaistu. Rudus valtasi kisassa kärkisijan kaikissa kolmessa sarjassa. Elementtisarjan voitti yhtiön Kotkan tehdas, betonituotesarjassa paras oli Ruduksen Orimattilan tehdas ja valmisbetonisarjassa Kemin mobiilitehdas.

Turvallisuustasoaan eniten onnistuivat parantamaan elementtisarjassa Betsetin Kyyjärven elementtitehdas, tuotesarjassa Lujabetonin Loimaan paalu- ja infratuotetehdas ja valmisbetonisarjassa Ruduksen Vanttilan valmisbetonitehdas.

Kilpailun sarjavoittajat valitaan tehtailla tehtävien auditointien ja tehtaan turvallisuutta kuvaavien tunnuslukujen perusteella.Kokonaiskilpailun voittajan valitsee sarjavoittajien keskuudesta kolmijäseninen tuomaristo.  Voittaja julkistetaan Betoniteollisuuden Kesäseminaarissa elokuussa Kirkkonummella.

Betoniteollisuuden valtakunnallinen työturvallisuuskilpailu on järjestetty vuodesta 2009 alkaen. Vuonna 2020 kilpailu tosin jouduttiin perumaan koronan takia. Kilpailussa oli mukana 50 tuotantolaitosta kolmessa eri sarjassa: elementtitehtaat (38 tehdasta), valmisbetonitehtaat (5 tehdasta) ja betonituotetehtaat (7 tehdasta).

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rudus putsasi pöydän Betoniteollisuuden työturvallisuuskisassa – ykköstila kaikissa sarjoissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat