Kokeile kuukausi maksutta

Fennovoima peruu ydinvoimalan rakentamislupahakemuksen – keskittyy enää työmaan ylläpitoon

Fennovoiman mukaan laitostoimitussopimuksen päättämisellä on merkittäviä vaikutuksia yhtiön työntekijöihin, ja se onkin käynnistänyt koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut. Neuvottelujen arvioidaan päättyvän 21.6.

Hanhikiven työmaalla keskitytään nyt muihin asioihin kuin voimalan rakentamiseen. Samalla alkavat koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut.

Fennovoima ilmoittaa peruvansa Hanhikivi 1 -ydinvoimalan rakentamislupahakemuksen. Yhtiö tiedotti jo aiemmin toukokuussa päättäneensä RAOS Projectin kanssa solmitun laitostoimitussopimuksen. Perusteluna oli RAOS Projectin merkittävät viiveet ja kyvyttömyys toteuttaa vaativa voimalahanke.

Laitostoimitussopimukseen liittyvät työt Pyhäjoen työmaalla ovat päättyneet, ja Fennovoima keskittyy nyt työmaan ylläpitoon. Lähiviikkoina työmaalla viimeistellään Fennovoiman muiden toimittajien kanssa toteuttamia rakennustöitä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennovoima peruu ydinvoimalan rakentamislupahakemuksen – keskittyy enää työmaan ylläpitoon”

Viimeisimmät näkökulmat