Kokeile kuukausi maksutta

Lehto sopi pankkien kanssa noin 50 miljoonan euron rahoituksesta

Rahoituksen toteutuminen edellyttää putkiremonttiliiketoiminnan myyntiä.

Kuva: Lehto

Lehto Group on päässyt sopuun Nordean ja OP:n kanssa uuden rahoituksen järjestämisestä. Yhtiöiden allekirjoittama esisopimus on osa 50 miljoonan rahoitusratkaisua, josta yhtiö on kertonut aiemmin keväällä.

Lehto saa meneillään oleviin ja alkaviin asuntorakennushankkeisiin noin 26 miljoonaa euroa RS-rahoitusta pankeilta. Lisäksi järjestelyyn kuuluu noin 13 miljoonan euron RCF-luottolimiitti pankeilta sekä 15 miljoonan euron vaihtovelkakirjalainan liikkeeseenlasku.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto sopi pankkien kanssa noin 50 miljoonan euron rahoituksesta”

Viimeisimmät näkökulmat