Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon muutosneuvottelut johtivat 134 henkilötyövuoden vähennyksiin

Lehto Group on saanut päätökseen reilu kuukausi sitten käynnistämänsä muutosneuvottelut henkilöstönsä kanssa.

Lehto Groupin Hartolan-tehdas. Kuva: Lehto Group

Neuvotteluiden tavoitteena oli löytää keinoja tehostaa Lehdon toimintaa ja vähentää rakennuskustannusten noususta aiheutuvaa kustannuspainetta. Neuvottelujen tuloksena yhtiö kertoo saavuttavansa tänä vuonna noin kolmen miljoonan euron kulusäästöt. Säästöt saadaan aikaan henkilöstövähennysten, tehtävien lakkauttamisten ja lomautusten avulla, joiden yhteisvaikutus vastaa noin 134 henkilötyövuotta. Yhtiö ei kertonut tiedotteessaan, miten vähennykset jakautuivat näiden eri toimenpiteiden kesken.

Neuvottelut koskivat konsernin kaikkia muita yksiköitä paitsi putkiremontteihin keskittyvää Remonttipartiota ja Insinööritoimisto Mäkeläistä. Torstaina 28. huhtikuuta Lehto tiedotti myyvänsä Remonttipartion korjausrakentamiseen erikoistuneelle Renevolle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon muutosneuvottelut johtivat 134 henkilötyövuoden vähennyksiin”

Viimeisimmät näkökulmat