Kokeile kuukausi maksutta

Lehto valmistelee 15 miljoonan rahoituspakettia – valtuuksia kysytään myös yhtiökokoukselta

Järjestelyn tarkemmista ehdoista ei ole tehty mitään päätöksiä, ja sen toteuttaminen on yhtiön tiedotteen mukaan riippuvainen muun muassa markkinaolosuhteiden kehityksestä.

Rahoitusjärjestelyyn mahdollisesti liittyville osakkeiden tai osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamiselle haetaan valtuutusta toukokuun alun yhtiökokouksessa. Kuva Hartolan tehtaalta.

Lehto Group kertoo jatkavansa neuvotteluja rahoittajapankkien kanssa yhtiön strategian toteuttamisen mahdollistavan rahoitusratkaisun luomiseksi. Niihin liittyen yhtiön hallitus on päättänyt, että Lehto Group alkaa valmistella arviolta 15 miljoonan euron oman pääoman ehtoisen rahoituksen elementtejä sisältävää rahoitusjärjestelyä.

Järjestelyn tarkemmista ehdoista ei ole tehty mitään päätöksiä, ja sen toteuttaminen on yhtiön tiedotteen mukaan riippuvainen muun muassa markkinaolosuhteiden kehityksestä. Samalla kerrotaan, että rahoitusjärjestelyyn mahdollisesti liittyville osakkeiden tai osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamiselle haetaan valtuutusta 2.5.2022 järjestettävässä yhtiökokouksessa.

Lehto on jo aiemmin arvioinut, että sen liiketulos jatkuvista liiketoiminnoista on tänä vuonna 5–10 miljoonaa euroa tappiollinen, kun viime vuonna se oli 24,0 miljoonaa euroa miinuksella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto valmistelee 15 miljoonan rahoituspakettia – valtuuksia kysytään myös yhtiökokoukselta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat