Kokeile kuukausi maksutta

Uuden kauppahallin rakentaminen Joensuun torille alkaa syyskuussa

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) hallitus päätti tiistaina 21. kesäkuuta kokouksessaan, että PKO rakentaa Joensuun torin pohjoisreunalle uuden liikerakennuksen.

Joensuun uuden kauppahallin materiaaleissa painottuvat puu, lasi ja kivi. Kuva: PKO

Uusi kaksikerroksinen kauppahallirakennus on kerrosalaltaan noin 1000-neliöinen, ja sen rakentaminen alkaa syysmarkkinoiden jälkeen syyskuun puolessa välissä. Alustavan arvion mukaan rakennustyöt ovat valmiit alkukesästä 2023. Hankkeen kustannusarvio on noin 5,6 miljoonaa euroa.

"Hankkeen suunnittelun aikana niin sidosryhmiltä kuin PKO:n omistajiltakin on tullut vahvoja toiveita siitä, että rakennusmateriaaleina käytetään puuta, kiveä ja lasia. Kuten esitellyistä havainnekuvista näkyy, nämä toiveet on otettu huomioon", PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uuden kauppahallin rakentaminen Joensuun torille alkaa syyskuussa”

Viimeisimmät näkökulmat