Kokeile kuukausi maksutta

Uusi asuinalue nytkähti eteenpäin Espoossa

Kauklahteen on suunnitteilla vehreä ja kaupunkimainen Lasihytin alue.

Kauklahden asukasmäärä on viime vuosina kasvanut. Kuvituskuva: Arkkitehdit Anttila & Rusanen.

Pääosin rantaradan eteläpuolelle sijoittuva uusi alue yhdistyy vanhaan Kauklahden keskusta-alueeseen. Uusi joukkoliikenneterminaali parantaa koko alueen bussi- ja junaliikenteen vaihtoyhteyksiä. Tarkistettu asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus etenee seuraavaksi hyväksymisvaiheeseen.

Lasihytin alueen suunnittelussa on huomioitu Kauklahden asemanseudun monipuolinen kehittyminen ja Espoonjoen varren luontoarvojen säilyttäminen. Tulevaisuudessa Lasihytin alueella asuu noin 4000 uutta asukasta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uusi asuinalue nytkähti eteenpäin Espoossa”

Viimeisimmät näkökulmat