Kokeile kuukausi maksutta

Lumon aloittaa kuluttajaliiketoiminnan Puolassa – startti Varsovan seudulta ensi vuoden alussa

Yhtiö on ollut Puolan markkinoilla jo noin 20 vuotta ja keskittynyt viime vuosina omaan projektimyyntiin.

Lumon näkee Varsovan alueella paljon lasituspotentiaalia, sillä valtaosa asukkaista asuu omissa kerrostaloasunnoissa. Kuva Kouvolan tehtaalta.

Parvekejulkisivutuotteisiin ja lasiterasseihin erikoistunut Lumon laajentaa toimintaansa ja aloittaa kuluttajaliiketoiminnan Puolassa.

Yhtiö on ollut Puolan markkinoilla jo noin 20 vuotta ja keskittynyt viime vuosina omaan projektimyyntiin. Kuluttajakauppa aiotaan aloittaa Varsovan alueella.

”Yhtiön perustamisprosessi on parhaillaan käynnissä ja rekrytoinnit alkavat tämän vuoden puolella. Tavoitteena on rakentaa oma myynti- ja asennusorganisaatio samaan tapaan kuin muillakin kuluttajaliiketoimintaan keskittyneillä alueillamme. Myynti käynnistyy heti ensi vuoden alussa”, CE-alueen liiketoimintajohtaja Antti Vänskä sanoo.

Hänen mukaansa Puolan markkina on hyvin saman tyyppinen kuin Espanjassa, joka on Lumonin tärkeimpiä vientimaita. Noin 85 prosenttia Varsovan alueen asukkaista asuu kerrostaloissa ja omistusasunnoissa.

”Puolassa parvekkeiden lasittaminen on tuttu konsepti ja uskomme, että olemme hyvä vaihtoehto, kun ihmiset haluavat enemmän tilaa elämälle”, Vänskä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lumon aloittaa kuluttajaliiketoiminnan Puolassa – startti Varsovan seudulta ensi vuoden alussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat