Kokeile kuukausi maksutta

NRC Group Finlandin tulos ja liikevaihto alamäkeen loppuvuonna – syynä valmistuvat raideprojektit ja uusien tyrehtyminen

Liikevoitto kutistui vuoden 2022 viimeisellä neljänneksellä 3,2 (5,9) miljoonaan euroon. Tilauskanta puolestaan hupeni 348 miljoonasta 249 miljoonaan euroon.

Yhtiön mukaan pudotus johtui erityisesti raitiotie-divisioonassa käynnissä olevien projektien, kuten Raide-Jokerin ja Tampereen raitiotien korkeasta valmistumisasteesta, kunnossapito-divisioonan päättyneistä aluesopimuksista ja materiaalit-divisioonassa ratapölkkyjen kysynnän laskusta.(Kuva: NRC)

Rata- ja infrarakentaja NRC Group Finlandin vuoden 2022 viimeisen vuosineljänneksen liikevaihto oli 65 miljoonaa euroa.  Edellisenä vuonna saman vuosineljänneksen liikevaihto oli 71 miljoonaa.

Yhtiön mukaan pudotus johtui erityisesti raitiotie-divisioonassa käynnissä olevien projektien, kuten Raide-Jokerin ja Tampereen raitiotien korkeasta valmistumisasteesta, kunnossapito-divisioonan päättyneistä aluesopimuksista ja materiaalit-divisioonassa ratapölkkyjen kysynnän laskusta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NRC Group Finlandin tulos ja liikevaihto alamäkeen loppuvuonna – syynä valmistuvat raideprojektit ja uusien tyrehtyminen”

Viimeisimmät näkökulmat