Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n tornitalohankkeen kaavoitus etenee Oulussa

Oulun kaupunki on asettanut nähtäville ison tornitalohankkeen Terwa Towerin asemakaavan luonnoksen.

havainnekuva: JK-Arkkitehdit

Kaupungin torialueella sijaitsevaa Vänmanninsaarta koskevan asemakaavan muutoksen tarkoituksena on mahdollistaa alueelle tornihotelli ja siihen liittyviä toimintoja, kuten kokous- ja ravintolatiloja. Lisäksi on erilliseen rakennukseen tutkittu toimisto- ja liiketiloja sekä hotellihuoneistoja.

Hanketta ajavat eteenpäin Terwa Kiinteistökehitys ja Terwa Management sekä rakennusliike YIT. Rakentamisesta vastaisi YIT. Terwa Kiinteistökehitys on vuonna 2017 perustettu Oulun seudulla toimiva liiketiloihin erikoistunut kiinteistökehittäjä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n tornitalohankkeen kaavoitus etenee Oulussa”

Viimeisimmät näkökulmat