Kokeile kuukausi maksutta

Uusi nimi pomppasi kärkikastiin – Nämä ovat Suomen suurimmat korjausrakentajat

Raju inflaatio siivitti suurimpien korjausrakentajien selvän enemmistön liikevaihtoja kasvuun viime vuonna, ilmenee Rakennuslehden selvityksestä.

Consti säilytti viime vuonna suvereenin paikkansa Suomen suurimpana korjausrakentajana. Yhtiö toteutti muun muassa tämän Helsingin keskustassa sijaitsevan toimistokäytössä olleen rakennuksen muuntohankkeen Kojamolle. Kuva: Jussi Helttunen

Oheisen taulukon korjausrakentajista kasvajia oli viime vuonna 18, kun taas korjaaminen pieneni vain kuudella yhtiöllä. Lisäksi kahdella isolla rakennusliikkeellä korjaamisen liikevaihto säilyi ennallaan.

Kaikkein suurimmilla rakennusliikkeillä kasvu jäi kuitenkin koko yhtiöjoukon keskimääräistä kasvua vaisummaksi tai jopa nollatasolle. Jo kahtena edellisvuonna enemmistöllä taulukon kärkipään suuryhtiöistä korjausrakentamisen liikevaihto kutistui, ja viime vuonnakaan neljä suurinta ei Skanskaa lukuun ottamatta pysynyt inflaation kiihdyttämässä muun yhtiöjoukon ja koko korjausmarkkinoiden kasvuvauhdissa mukana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Uusi nimi pomppasi kärkikastiin – Nämä ovat Suomen suurimmat korjausrakentajat”

  1. HöPö HöPö taas.

    Suuret ei ilmoita tiettyjä hankkeita korjauksen piiriin !

Viimeisimmät näkökulmat