Kokeile kuukausi maksutta

Suurimmilla infrarakentajilla oli kädet täynnä töitä – kymmenestä suurimmasta yhdeksän kasvoi

Kaikkein suurimmilla infrarakentajilla piisasi viime vuonna hyvin töitä, sillä alan kymppikärjestä lähes kaikki kasvoivat. Kymmenen suurimman yhtiön joukosta ainoastaan NCC:llä infrarakentamisen liikevaihto supistui. Sen sijaan heti top 10:n takana useampi yhtiö kärsi liikevaihtonsa laskusta.

Miehiä töissä esiselkeytysaltaan lietetaskujen muottien parissa Blominmäen jätevedenpuhdistamolla Espoossa. Kuva: Jussi Helttunen
Taulukkoon yltäneiden identtisten yhtiöiden (eli niiden, joilta on molempien vuosien liikevaihdot) yhteenlaskettu liikevaihto kasvoi 6,0 prosenttia. Se oli selvästi alan yleistä kasvuvauhtia ripeämpää tahtia. Tilastokeskuksen mukaan koko maa- ja vesirakentamisen liikevaihto kasvoi viime vuonna vain 0,2 prosenttia ja Infra ry:n jäsenrekisterin identtisten yhtiöiden kokonaisliikevaihdon kasvu oli noin 2,5 prosenttia.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suurimmilla infrarakentajilla oli kädet täynnä töitä – kymmenestä suurimmasta yhdeksän kasvoi”

Viimeisimmät näkökulmat